El Baix Gaià és un territori que destaca per una àmplia i variada oferta de restauració, que s’adapta a totes les butxaques i on s’hi pot trobar una bona relació qualitat-preu.
LLEGIR MÈS
És pot menjar peix i marisc de molta qualitat, gaudir d’una bona calçotada quan n’és l’època, però també anar de tapes o tastar les millors pizzes.
A la façana costanera s’hi localitzen restaurants que basen la seva oferta en el peix i el marisc, recollint la tradició marinera dels municipis. Als municipis d’interior hi trobem establiments que basen la seva cuina en plats més d’interior i en l’època de les calçotades -de gener a abril- són molt recomanables per tastar aquesta menja típica de la comarca veïna de l’Alt Camp, però que s’ha estès per tot el Camp de Tarragona.
Al Baix Gaià hi trobarem establiments amb dècades d’experiència a les seves cuines i altres propostes gastronòmiques més recents, que mostren un gran dinamisme i s’han consolidat molt ràpidament.